Az Egyesületről

Kedves falunkbeli és reménybeli falunkbeli!

2010. március 29-én megalakult a Pozsonyi Piknik Egyesület.

Az alapítók (Bubics Ádám, Gulcsik Gábor és Gáborné, dr. Földes Gyula, Holopné Schramek Kornélia, Jankó Katalin, Kövesdi Péter, Németh Dóra, Pákozdi Edit Ágnes, Rédei Éva és Salgó Adrienn) szándéka az volt, ha jövőre és azután is lenne Pozsonyi Piknik.

Az Egyesület 2014. március 11-én közgyűlést tartott, amikor új tagokkal bővült, új elnökséget választott, valamint döntött a közhasznú minősítés megszerzéséről. Az aktuális tisztségviselők névsoráról az alábbi linken tájékozódhat.A közgyűlés résztvevői köszönetüket fejezték ki Rédei Évának az elmúlt időszak eredményeiért, és újra elnökké választották. Azonban a Piknik  az elmúlt években olyan nagyságúra növekedett, hogy Éva kérésére a Piknik szervezési feladatait a jövőben egy régi- és új tagokból álló csapat vállalta át.

Az elmúlt 5 év eseményei igazolták a Piknik létjogosultáságát, az egyes rendezvények látogatottsága, partneri köre folyamatosan bővült. Kulturális értékek születtek és váltak sokak által hozzáférhetővé, a rendezvényeket már várják és és hónapokkal előtte jegyzik látogatóink, jóhírünk országos szintűvé növekedett.

Ehhez viszont szükség van támogatókra (Önökre, Rátok). Ha úgy érzitek hogy szívesen csatlalkoznátok pártoló tagként a kezdeményezéshez, azt megtehetitek

 

  • itt a honlapon,
  • személyesen a Láng Tékában vagy
  • a Pikniken, a kijelölt Pozsonyi Piknik Ponton.

 

A tagdíjakkal a jövő évi Piknik és az év közbeni rendezvények költségeihez járulhattok hozzá, és kifejezhetitek, hogy szerintetek is szükség van egy ilyen egyesületre!

A tagdíj 5000 Ft/év magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Természetesen a Egyesületet ennél nagyobb összeggel is lehet támogatni.

 

A Pozsonyi Piknik Egyesület alapszabálya itt olvasható.