Hírek a Facebook-ról

21st of július 2017 11:18 AM Link
Kulturális fesztivál Újlipótvárosban a Pozsonyi Piknik Egyesület szervezésében, 2017-ben a kilencedik alkalommal. Helyszín: az Újpesti rakpart és mellékutcái a Margit hídtól a Szent István parkig. Tematikus utcák: színház utca (sőt park), könyvesek utcája, média sor, gasztro dűlő, gyerek tér, 3 színpadon művészek: színészek, énekesek, muzsikusok, táncművészek, írók, s több tízezer jóbarát! A kultúra és a béke szigete: a Pozsonyi Piknik!
Event https://www.facebook.com/events/128376767769354/
Pozsonyi Piknik 2017
Kulturális fesztivál Újlipótvárosban a Pozsonyi Piknik Egyesület szervezésében, 2017-ben a kilencedik alkalommal...
2nd of szeptember 2017 08:00 AM
20th of július 2017 07:47 AM Link
A Pozsonyi Piknik neve elválaszthatatlan a Láng Tékáétól, hiszen a Piknik egy jól sikerült Láng Téka születésnapból szökkent szárba 9 évvel ezelőtt, s Rédei Éva gyermeke is. Így nem csoda, ha Éva is készül már rá!
18th of július 2017 10:26 AM Link
A "Programturizmus" szerint is kiváló program a PIknik!
14th of július 2017 04:10 PM Link
Erdős Virág "Hátrahagyott verseiből" fog saját maga előadni párat szeptember 2-án délelőtt a Pikniken!
13th of július 2017 02:30 PM Link
Nagy-nagy örömünkre Weiler Péter és az ő "Piknik galériája" is részt vesz az idei Pikniken! A mozgó kiállítás mellett interaktív művészetben is részünk lesz, mindez a képzőművészek utcájában (Pozsonyi útról nyílik majd, a Szent István park oldala)
Message image
12th of július 2017 07:07 AM Link
A legjobbak lesznek idén is jelen a Pikniken!
10th of július 2017 03:50 PM Link
Az idei Pikniken is, két lyen nagyszerű színésznővel!!!!
5th of július 2017 10:41 AM Link
Mahó Andrea művésznő a Magyar Színház színeiben lép fel idén a Pikniken. Azt mondta: "annyira jó ez az igazi "színészsimogató" Piknik.
Message image
5th of július 2017 07:14 AM Link
Harisnyás Pipi, Valahol Európában, Muzsika hangja, s ők mind a Pikniken is szeptember 2-án!
4th of július 2017 01:12 PM Link
Vígszínház -Újlipótváros és persze az ország színháza - már készül a Pozsoni Piknikre. A Piknikig még van egy kis idő, addig íme egy friss interjú Eszenyi Enikővel!
27th of június 2017 03:50 PM Link
Idén is PIKNIK! (Szeptember 2) Lehet terjeszteni! (Köszönjük!)
26th of június 2017 10:37 AM Link
Egy jó hír a FATS JAZZ BAND kedvelőinek! Kis kihagyás után újra a POZSONYI PIKNIK színpadán a nálunk is oly népszerű pozsonyi muzsikusok, szeptember 2-án, a budapesti Szlovák Intézet segítségével! Köszönjük!!! A Szlovák Intézet - úgy tudjuk - nagyobb adag pozsonyi kiflivel és persze egyéb kulturális és turisztikai meglepetéssel is készül a Piknikre!
20th of június 2017 07:49 AM Link
ATRIUM A MARGIT KÖRÚTON: És ismét jelen az idei Pikniken!
14th of június 2017 07:05 PM Link
Nem kizárt, hogy a Pozsonyi Piknik programjai között is szerepel majd a Vígszínházi Fiúzenekar, A GRUND!
13th of június 2017 03:38 PM Link
Na?!?!
Message image
12th of június 2017 07:36 PM Link
Az idei Pikniken Varnus Xavér is részt vesz egy várhatóan roppant népszerű produkcióval! További részletek hamarosan a készítés alatt álló műsorfüzetben!
Message image
9th of június 2017 01:19 PM Link
ROHAMOSAN FOGYNAK A HELYEK A KULTÚRA ÉS A BÉKE SZIGETÉN

A Pozsonyi Piknik a kultúra és a béke szigete a budapesti Újlipótvárosban, immáron 9. éve, idén szeptember 2-án! Még van néhány (!) hely a bemutatkozni vágyóknak, de óráról órára kevesebb! Most regisztráljon, ha bemutatkozna a ország egyik legnagyobb civil, kulturális dzsemboriján! Irodalom, zene, színház, képző- és iparművészet, média szinte minden mű- és válfajban megtalálható ezen az egynapos kultúr- és jókedvterápián! Aki itt megjelenik, kiállít, bemutat és bemutatkozik, fellép, az az ország egyik legnagyobb civil, kulturális fesztiváljának prémium közönségével találkozik. Szeptember még messze van, szabad hely azonban alig maradt! Foglalja le minél gyorsabban helyét, mert nemsokára késő lesz!
Az a sok tízezer – igen, sok tízezer látogató -, aki kijön a Piknikre, ezerféle programot talál magának színpadon és színpad mellett, rengeteg intézmény: színház, könyvkiadó, művészeti csoport, profi és kiváló ismert amatőr együttes, művészeti csoport produkciója szórakoztatja a Piknik látogatókat. A Színházak utcájában a legjobb magyar színészek, színházak és művelődéssel foglalkozó intézmények várják közönségüket. Írók tucatjai dedikálják új műveiket vagy beszélgetnek az érdeklődőkkel a könyvkiadók és könyvesek utcájában. Ipar- és képzőművészek sokasága alkot helyben vagy hozza ki megmutatni műveit. Múzeumok települnek ki kiállításaik egy-egy részletével. Idén megnyitjuk interaktív Piknik galériánkat is! A média-soron állnak részben készen, részben rendelkezésre a legismertebb médiaszereplők! És külön erre dedikált helyszínen találhatók az egészséges életmódot segítő specialisták is, a civil szervezetek és az igényes gyermekprogramok ismert művelői. Hosszú a sor, de ami közös mindebben, az a minőség! Rengeteg ismerős arc a szomszédból, a TV-ből, az internetről, sok-sok barát, aki mind azért jön a Piknikre, hogy feltöltődjön: érdekes embereket és produkciókat lásson, beszélgessen, s merítsen ebből a közös építő energiából.
A Pozsonyi Piknik helyszíne a XIII. kerületi Újpesti rakpart és mellékutcái.
További információ, kontakt : kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Regisztráció a www.pozsonyipiknik.hu weboldalon.
Várjuk mihamarabbi jelentkezését, nehogy lecsússzon ország egyik legnagyobb civil, kulturális dzsemborijáról!
A kitelepüléssel, helyfoglalással kapcsolatos személyek, elérhetőségek:
Juszel Aliz e-mail: kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Bubics-Bodorkós Tamara e-mail: kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Fellépők, fellépés
Kálmán Zsuzsa e-mail: szinhaz@pozsonyipiknik.hu
A programfüzetben való megjelenés:
Keleti Éva e-mail: hirdetes@pozsonyipiknik.hu
Színpad és LED-fal- technikai információk
Pintér Balázs e-mail: balazs.pinter@d-kultura.hu
HATÁRIDŐK
Jelentkezést szerződéskötési sorrendben teljesítünk, a fizetendő díjak maradéktalan teljesítésével. A teljes összeg végső befizetésének határideje: 2017. július 15. Hirdetési anyag megküldése: 2017. július 10. Reklámspot leadási határideje: 2017. július 31.
Message image
7th of június 2017 01:54 PM Link
A Thalia színház remek művészeivel is találkozhattok az idei Pikniken! Szeptember 2-án! Hogy kivel, hánykor, azt majd a műsorfüzetben tudjuk nemsokára pontosítani!
5th of június 2017 08:31 AM Link
Idén is csuda színvonalas programok előzik meg a Pikniket már a nyár folyamán a Szent István parkban
Message image
1st of június 2017 02:28 PM Link
Díszpolgárokat avattott ma délelőtt a XIII. kerület. Alfabetikusan a következők kapták meg a megtisztelő címet: Eszenyi Enikő, színművész, a Vígszínház igazgatója, Rédei Éva a Láng Téka tulajdonosa és Újlipótváros közösségi életének egyik motorja, Szilágyi Áron vívó, olimpiai bajnok. Nagyon nagyon büszkék vagyunk mindhármójukra. (Áron egy verseny miatt nem tudta személyesen átvenni a címet, ezért nem szerepel a képeken).HATALMAS GRATULA ÉS BÜSZKESÉG!!!!!! (A kis csoportképen a Pozsonyi Piknik néhány szervezője örül Évával a kitüntető címnek: Keleti Éva, Bodorkos Tamara, Bubics Bodza, Bubics Ádám, Juszel Aliz, Kálmán Zsuzsa) S hogy a díjazottaknak mi közük a Piknikhez? Nélkülük nem lenne vagy más lenne! Éva a Piknik egyik alapítója, a Pozsonyi Piknik Egyesület tiszteletbeli elnöke, Eszenyi Enikő minden évben elhozza a Vígszínházat, s vele egy nagyszerű produkciót a Piknikre, s egyik legfontosabb partnerünk, Szilágyi Áron pedig első olimpiai bajnokságának évében (londoni olimpia) szinte a repülőtérről jött egyenesen a Piknikre, hogy a színpadon meséljen élményeiről a PIknik sokezres közönségének! Szívből gratulálunk mindhárom barátunknak!
Message image