Hírek a Facebook-ról

20th of június 2017 07:49 AM Link
ATRIUM A MARGIT KÖRÚTON: És ismét jelen az idei Pikniken!
14th of június 2017 07:05 PM Link
Nem kizárt, hogy a Pozsonyi Piknik programjai között is szerepel majd a Vígszínházi Fiúzenekar, A GRUND!
13th of június 2017 03:38 PM Link
Na?!?!
Message image
12th of június 2017 07:36 PM Link
Az idei Pikniken Varnus Xavér is részt vesz egy várhatóan roppant népszerű produkcióval! További részletek hamarosan a készítés alatt álló műsorfüzetben!
Message image
9th of június 2017 01:19 PM Link
ROHAMOSAN FOGYNAK A HELYEK A KULTÚRA ÉS A BÉKE SZIGETÉN

A Pozsonyi Piknik a kultúra és a béke szigete a budapesti Újlipótvárosban, immáron 9. éve, idén szeptember 2-án! Még van néhány (!) hely a bemutatkozni vágyóknak, de óráról órára kevesebb! Most regisztráljon, ha bemutatkozna a ország egyik legnagyobb civil, kulturális dzsemboriján! Irodalom, zene, színház, képző- és iparművészet, média szinte minden mű- és válfajban megtalálható ezen az egynapos kultúr- és jókedvterápián! Aki itt megjelenik, kiállít, bemutat és bemutatkozik, fellép, az az ország egyik legnagyobb civil, kulturális fesztiváljának prémium közönségével találkozik. Szeptember még messze van, szabad hely azonban alig maradt! Foglalja le minél gyorsabban helyét, mert nemsokára késő lesz!
Az a sok tízezer – igen, sok tízezer látogató -, aki kijön a Piknikre, ezerféle programot talál magának színpadon és színpad mellett, rengeteg intézmény: színház, könyvkiadó, művészeti csoport, profi és kiváló ismert amatőr együttes, művészeti csoport produkciója szórakoztatja a Piknik látogatókat. A Színházak utcájában a legjobb magyar színészek, színházak és művelődéssel foglalkozó intézmények várják közönségüket. Írók tucatjai dedikálják új műveiket vagy beszélgetnek az érdeklődőkkel a könyvkiadók és könyvesek utcájában. Ipar- és képzőművészek sokasága alkot helyben vagy hozza ki megmutatni műveit. Múzeumok települnek ki kiállításaik egy-egy részletével. Idén megnyitjuk interaktív Piknik galériánkat is! A média-soron állnak részben készen, részben rendelkezésre a legismertebb médiaszereplők! És külön erre dedikált helyszínen találhatók az egészséges életmódot segítő specialisták is, a civil szervezetek és az igényes gyermekprogramok ismert művelői. Hosszú a sor, de ami közös mindebben, az a minőség! Rengeteg ismerős arc a szomszédból, a TV-ből, az internetről, sok-sok barát, aki mind azért jön a Piknikre, hogy feltöltődjön: érdekes embereket és produkciókat lásson, beszélgessen, s merítsen ebből a közös építő energiából.
A Pozsonyi Piknik helyszíne a XIII. kerületi Újpesti rakpart és mellékutcái.
További információ, kontakt : kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Regisztráció a www.pozsonyipiknik.hu weboldalon.
Várjuk mihamarabbi jelentkezését, nehogy lecsússzon ország egyik legnagyobb civil, kulturális dzsemborijáról!
A kitelepüléssel, helyfoglalással kapcsolatos személyek, elérhetőségek:
Juszel Aliz e-mail: kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Bubics-Bodorkós Tamara e-mail: kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
Fellépők, fellépés
Kálmán Zsuzsa e-mail: szinhaz@pozsonyipiknik.hu
A programfüzetben való megjelenés:
Keleti Éva e-mail: hirdetes@pozsonyipiknik.hu
Színpad és LED-fal- technikai információk
Pintér Balázs e-mail: balazs.pinter@d-kultura.hu
HATÁRIDŐK
Jelentkezést szerződéskötési sorrendben teljesítünk, a fizetendő díjak maradéktalan teljesítésével. A teljes összeg végső befizetésének határideje: 2017. július 15. Hirdetési anyag megküldése: 2017. július 10. Reklámspot leadási határideje: 2017. július 31.
Message image
7th of június 2017 01:54 PM Link
A Thalia színház remek művészeivel is találkozhattok az idei Pikniken! Szeptember 2-án! Hogy kivel, hánykor, azt majd a műsorfüzetben tudjuk nemsokára pontosítani!
5th of június 2017 08:31 AM Link
Idén is csuda színvonalas programok előzik meg a Pikniket már a nyár folyamán a Szent István parkban
Message image
1st of június 2017 02:28 PM Link
Díszpolgárokat avattott ma délelőtt a XIII. kerület. Alfabetikusan a következők kapták meg a megtisztelő címet: Eszenyi Enikő, színművész, a Vígszínház igazgatója, Rédei Éva a Láng Téka tulajdonosa és Újlipótváros közösségi életének egyik motorja, Szilágyi Áron vívó, olimpiai bajnok. Nagyon nagyon büszkék vagyunk mindhármójukra. (Áron egy verseny miatt nem tudta személyesen átvenni a címet, ezért nem szerepel a képeken).HATALMAS GRATULA ÉS BÜSZKESÉG!!!!!! (A kis csoportképen a Pozsonyi Piknik néhány szervezője örül Évával a kitüntető címnek: Keleti Éva, Bodorkos Tamara, Bubics Bodza, Bubics Ádám, Juszel Aliz, Kálmán Zsuzsa) S hogy a díjazottaknak mi közük a Piknikhez? Nélkülük nem lenne vagy más lenne! Éva a Piknik egyik alapítója, a Pozsonyi Piknik Egyesület tiszteletbeli elnöke, Eszenyi Enikő minden évben elhozza a Vígszínházat, s vele egy nagyszerű produkciót a Piknikre, s egyik legfontosabb partnerünk, Szilágyi Áron pedig első olimpiai bajnokságának évében (londoni olimpia) szinte a repülőtérről jött egyenesen a Piknikre, hogy a színpadon meséljen élményeiről a PIknik sokezres közönségének! Szívből gratulálunk mindhárom barátunknak!
Message image
25th of május 2017 03:19 PM Link
Kováts Kriszta, Nyáry Krisztián,Fábri Péter is az idei Piknik fellépői között, "Játékok és szerelmek" című új produkciójukkal (és új könyvükkel) Szeptember 2. kora délután. De nemsokára lesz műsorfüzet is, abban további pontosítások, részletek is olvashatóak lesznek!
Message image
24th of május 2017 05:48 AM Link
Ez a kép 3 éve készült. Most ugyanígy ültünk nemrég, s ezerrel folyik a Piknik előkészítése. A Piknikre - szeptember 2. szombat - várunk majd még önkénteseket, akinek van kedve, s a szokásos brigádokat kis zsíroskenyerezésre stb. Írjatok, ha valamilyen módon részt vennétek kis önkéntes munkával Újlipótváros híres kulturális rendezvényén.
Message image
23rd of május 2017 03:07 PM Link
Ők is ott lesznek a Pikniken! Immáron,mmint Kultúrbrigád!
22nd of május 2017 08:19 PM Link
Csupa szuper produckió vár az idei Pikniken! Például ez is!
21st of május 2017 09:26 AM Link
A Vígszínház egy igazi meglepetés produkcióval készül az idei Piknikre! Szeptember 2! Részletek majd még jönnek:) de talán ehhez a kliphez is lesz köze!
16th of május 2017 07:39 AM Link
Köszönjük mindenkinek, aki tavaly adója 1%-át a Pozsonyi Piknik Egyesületnek ajánlotta fel: több tízezer boldog ember, három színpad, színház utca, gyerek utca, könyves bouldvard - ez mind a Pozsonyi Piknik, Újlipótváros civil kulturális fesztiválja, a béke szigete Budapesten! Megköszönjük, ha idén is gondol ránk!
Message image
16th of május 2017 06:35 AM Link
Idén is izgalmas színházi és zenés programokat kínál a Piknik szeptember 2-án, három színpadon is. A Jászai Mari téren, háttal a hídnak, a Balzac utca és Szent István park torkolatában egy egész "Színház Sziget" fog üzemelni, s a Park Rakpart felöli oldalán pedig a gyerekek dúskálhatnak majd a játékos kulturális programokban. Hát egyelőre így.
Természetesen, mint minden évben, ötleteket, jó gondolatokat várunk a közösségtől is, ne fogjátok vissza magatokat!
11th of május 2017 07:45 PM Link
Csak úgy lángolt a szülnapi tortán a tüzijáték!
11th of május 2017 07:42 PM Link
Rédei Évát, a Piknik egyik alapítóját, kerek születésnapja alkalmából, ma hetven barátja a szemben lévő La Bodegitába csalta át, s ott meglepetésszerűen felköszöntötte. A nem akármilyen 70 személyes tortát Sommer András szolgáltatta (Éva kedvence a belga étcsokis:) Az előkészületekből - érdekes - semmi nem szivárgott ki, így a meglepetés valós volt! A Pozsonyi Piknik teljes közössége nevében hadd csatlakozzunk a gratulálálókhoz!
Message image
11th of május 2017 10:23 AM Link
Idén sem pont olyan lesz a színpadunk, mint ez a kis Holt tengeri "tákolmány", de a Szent István park, mint háttér, a legeslegszebbek közül való! S rajta olyan csodálatos társulatok, mint a mieink, kell-e ennél több? De hogy részleteket is mondjunk: két nagyobbacska színpadunk lesz idén. Az egyik háttal a Margit hídnak a rakparton, a másik háttal a Szent István Parknak a Balzac utcában - ez lesz idén a mi "Színház-Szigetünk" Mindez szeptember 2-án szombaton.10-21h között. Ja és persze egy külön kis Gyerek sziget várja majd a legfiatalabbakat, játékkal, zenével, irodalommal!
Message image
7th of április 2017 03:59 PM Link
ÚJRA PIKNIK – A KILENCEDIK!
2017. szeptember 2-án, szombaton az Újpesti rakparton!
Tematikus utcák: Kultúra, művészet, shopping light, Média sziget a rakparton, gasztrosor a Radnóti Miklós utcában, GyerekPiknik a Szent István park déli bejáratánál, és közkívánatra háromszor nagyobb területen, a Szent István park keleti oldalán, a Balzac utcánál várja az érdeklődőket a Színház City, azaz a színházak és a Piknik Classic igényes produkciói a színpadon - a Jászain pedig a Nagyszínpadon!
Megkezdődött a jelentkezés a kitelepülési pozíciókra! Idén a honlapon kitöltött regisztrációs űrlap kitöltésével várjuk a jelentkezéseket (http://pozsonyipiknik.hu/jelentkezesi-lap/), a kérdéseket a kitelepulo@pozsonyipiknik.hu e-mail címen válaszoljuk meg! Érdemes időben foglalni, hiszen a Piknik nagyon népszerű, s a helyek gyorsan fogynak!
Vigyétek hírünket, véssétek be a dátumot a naptáratokba, mi pedig folyamatosan jelentkezünk a Piknik legfrissebb híreivel!
7th of április 2017 01:47 PM Link
ÚJRA POZSONYI PIKNIK

A Pozsonyi Piknik Egyesület idén is megrendezi Újlipótváros ünnepét, a Pozsonyi Pikniket. Az idei rendezvényen immár kilencedik alkalommal látjuk vendégül egymást ezúttal is az Újpesti rakparton, a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig.

TUDNIVALÓK MINDENKINEK, AKIT ILLET
(Semmi pánik, majd még egyenként is közzétesszük, ill. a honlapon folyamatosan olvasható!)

A 9. Pozsonyi Piknik időpontja:
2017. SZEPTEMBER 2., SZOMBAT 10.00-21.00

A Piknik helyszíne:
Újpesti rakpart, a Jászai Mari tértől a Szent István parkig

KONTAKTOK:

Kitelepülés, helyfoglalás:

Juszel Aliz és Bubics-Bodorkós Tamara
e-mail: kitelepulo@pozsonyipiknik.hu
telefon: +3630 900 2936 és +3630 825 3843

Fellépők, fellépés, műsor:

Kálmán Zsuzsa
e-mail: szinhaz@pozsonyipiknik.hu
Telefon: +3630 949 5837

Megjelennél a programfüzetben?

Keleti Éva
e-mail: hirdetes@pozsonyipiknik.hu
telefon:+3630 948 5188

LED falak - aki igénbe venné - technikai információk:

Pintér Balázs
e-mail: balazs.pinter@d-kultura.hu
telefon:+3630 825 7261

FONTOS HATÁRIDŐK

Jelentkezést szerződéskötési sorrendben teljesítünk, a fizetendő díjak maradéktalan teljesítésével.
A TELJES ÖSSZEG VÉGSŐ BEFIZETÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2017. JÚLIUS 15.

HIRDETÉSI ANYAG : 2017. JÚLIUS 10.
REKLÁMSPOT LEADÁSA: 2017. JÚLIUS 31.

A Piknik helyszíne(i)

A Jászai Mari térnél, háttal a hídnak áll majd a nagyszínpad (10.00-21.00), míg a Szent István park keleti oldalán, a Balzac utcával torkolatánál egy kisebb kamaraszínpad (10.00-20.00).
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy gondoljuk, a kitelepülőknek és más résztvevőknek már áprilistól lehetőséget adunk a kitelepülési pozíciókra szerződni.

A kitelepülési pozíció kiválasztása előtt kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pikniken nemcsak az Újpesti rakparton, hanem több keresztutcában is foglalhat helyet (lásd a mellékelt térképet). Fontos tudnia, hogy ezek úgynevezett tematikus utcák, amelyek meghatározzák az oda kitelepülni szándékozók körét.
• Katona József utca: promóciós tevékenységet folytató partnerek (3x3m és 6x3 m helyek)
• Radnóti Miklós utca: gasztro partnerek (hideg és meleg ételek egyaránt) (3x3m és 6x3m helyek);
• a Szent István park keleti oldala: színházak (3x3m helyek)
• az Újpesti rakpart nagyszínpada előtt: exkluzív italok és street food (3x3m helyek)
• Újpesti rakpart
támfal: média partnerek és promóciós tevékenységet folytató partnerek (2x2m helyek)
• Újpesti rakpart középső sáv: kereskedelmi tevékenységet folytató partnerek (2x2 m helyek)
• Újpesti rakpart belső sáv: könyv – és folyóirat, kézműves – és ipari termékek (3x3 m helyek)


A kitelepülés feltételei és módja
Az idei évben újdonságként pozsonyipiknik.hu-n
http://pozsonyipiknik.hu/jelentkezesi-lap/ egy regisztrációs űrlap kitöltésével tudnak jelentkezni partnereink a rendezvényre. A jelentkezés során kérünk minden adatot kitölteni, a rendszer csak ekkor tudja elfogadni a jelentkezést. Felhívjuk figyelmüket, hogy a honlapon kapott árajánlat tájékoztató jellegű, a tényleges árat e-mailes visszaigazolásunkban küldjük a szabad pozíciók megjelölésével együtt! Az idei évben kiemelten fontosnak tartjuk az utcák, utca-részek általunk kialakított tematikus jellegének megőrzését. Ennek érdekében kérjük, hogy pontosan jelöljék meg az űrlapon az önök által végzett tevékenységek körét.
Konkrét jelentkezést sem e-mailben sem telefonon nem áll módunkban elfogadni!
Felhívjuk figyelmüket, hogy 2017. július 15-én éjfélkor a rendszer lezár, ezután már nem lesz lehetőségük a jelentkezésre, ezért kérjük, hogy mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat!
A jelentkezést követő 5 munkanapon belül munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot, ekkor kerül egyeztetésre a végső kitelepülési ár, a foglalt pozíció, a szerződés kötés és számlázás.

Budapest, 2017. április 5.
Üdvözlettel,
a Pozsonyi Piknik szervezői nevében
Bubics Ádám