Hírek a Facebook-ról

20th of március 2018 01:21 PM Link
Segíts, hogy az idei Piknik is olyan legyen, amilyennek szeretjük! Adód 1%-a a Piknik Egyesületnek felbecsülehetetlen érték! Köszönjük!
Message image
19th of március 2018 09:26 AM Link
Ez 2015-ben volt. Idén viszont már a 10. jubileumi Pikniken, a kultúra és a béke szigetén várunk mindenkit szeptember 1-én! Addig ötleteket is szívesen fogadunk, hiszen a szervezés most kezd intenzív szakaszába lépni! Mi nagyon várjuk!!!
24th of január 2018 12:32 PM Link
Kaptuk, megbecsüljük, örülünk!
Message image
16th of január 2018 10:36 AM Link
IDÉN A TIZEDIK!!!!!
A készülődés, szervezés megkezdődött. Sok ötlet van máris, de van még idő további jó ötletekre is.Ha úgy érzed, lenne még javaslatod a 10.-ikre, vár minden jó ötletet köszönettel a Piknik csapata!
4th of január 2018 11:21 AM Link
"Mert én itt születtem.....
Message image
27th of december 2017 05:49 PM Link
24th of december 2017 01:25 PM Link
BOLDOG ÜNNEPET MINDEN BARÁTUNKNAK, KI, MIT HOGY SZERET; TART BELŐLE!
23rd of december 2017 03:31 PM Link
Mielőtt a Pozsonyi Piknik Egyesület nevében minden barátunknak boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk, hadd mutassuk be egyik, 2017-ben lett barátunk és a Pikniken fellépő partnerünk zseniális karácsonyi videóját!
19th of november 2017 11:12 AM Link
Message image
19th of szeptember 2017 01:53 PM Link
Ez és ilyen volt a KILENCEDIK POZSONYI PIKNIK, 2017. szeptember 2-án. Íme egy rövid összefoglaló, mely azonban a teljességtől fényévekre lehet csak.De reméljük, kellemes emlékeket idéz fel ez a pár perc! Külön köszönet Müller Évának, aki rendelkezésünkre bocsájtotta fotóit, így - hozzájárulásával - remek képeiből használtunk párat!
16th of szeptember 2017 01:19 PM Link
4th of szeptember 2017 04:30 PM Link
Kaptuk! Köszönjük!
4th of szeptember 2017 02:03 PM Link
Fahidi Éva - ő maga a "dolgok lelke" . Ezzel a címmel írt egykor lélegzet elállító könyvet saját holokauszt élményeiről. Letehetetlen! Aztán elkészítette Szabó Rékával és a Tünet Együttessel a "Sóvirág" című előadást (Vígszínház), melyben "tánccal" és beszélgetéssel mondja el az utókornak, nekünk azt, amit soha nem szabad elfelejtenünk a saját történelmünkről, gyökereinkről, szeretetről, polgárságról, közösségről, emberségről, tartásról. Minderről egy dokumentumfilm is készül. Éva 92 éves (lesz az idén), s megmutatta nekünk a Pikniken, hogyan tartsuk meg testünket, lelkünket minden megpróbáltatás ellenére egészségben, épségben. Hogyan tekintsünk egészséges lelkülettel a világra! Szabó Rékával egy kis bemelegítést tartottak a közönségnek is: "Idősebbek is elkezdhetik" címmel! Köszönjük, óriási élmény volt - ezúttal is!!!!!!
4th of szeptember 2017 10:35 AM Link
Nem, a zsíros kenyeret nem ő fedezte fel - talán:) nem vagyunk egészen biztosak benne... Ellenben, hogy nélküle a Pikniken egy katonányi zsírosdeszka sem készülne, az tutibiztosság!!!! HADAS JULI (első képen) nélkül a Piknik sem az lenne, ami! Juli az, aki amióta az eszünket tudjuk, szervezi a Piknik zsíros kenyér divízióját. Megálmodja a kínálatot, csapatot toboroz, beszerez, megszerez, szervez, ken, ad, irányít, tolja, húzza, etet, beszed, mosolyog, s úgy tesz,hogy az ember száz százalékig meg lehet győződve arról, zsíros kenyeret kenni, adni, kínálni a világ legszórakoztatóbb dolga. És olyan kedvet csinál hozzá, miközben nekünk, a közösségnek tesz jót, hogy legszívesebben átlibbenne az ember a pult másik odalára, s beállna kenni! Ezt teszi velünk, nekünk Hadas Juli, akinek ezt nem lehet eléggé és elégszer megköszönni!!!! És köszönet a többi fantasztikus vállalokozónak, aki vagy zsírral, vagy kenyérrel, vagy hagymával vagy paprikával vagy sóval vagy készítéssel, kínálással, fantáziával, kétkezi munkával, pénzzel, ki-mivel segít, támogat bennünket. A képen éppen Messmer Lili, akinek és akin keresztül valamennyi segítőnknek nagy HÁLA és KÖSZÖNET!!!! Ölelés : a PP csapatától!
Message image
3rd of szeptember 2017 09:31 AM Link
3rd of szeptember 2017 09:05 AM Link
Nèhány pillanatfelvétel! Majd még jön több is! Köszönet elsősorban a Piknik látogatóknak, hogy idén is megtiszteltek bennünket! Köszönet a fellépőinknek és segítőiknek, köszönet a támogatóinknak, a képzőművészeknek a részvételért, a kitelepülőknek, hogy idén is minket választottak! Részletes beszámoló szövegben, képben, hangban hamarosan. Addig is üdvözöl mindenkit a jövő évi , 10. Piknikre készülő Pozsonyi Piknik csapata.
Message image
1st of szeptember 2017 06:00 PM Link
A MÉLTÁN NÉPSZERŰ TAIKO DOBOSOK A PIKNIK UTÁN IS IZGALMAS FELLÉPÉSEKET TARTANAK!
1st of szeptember 2017 02:01 PM Link
A "Gyerek-Piknik" programjairól idén a HATSZÍN TEÁTRUM gondoskodik. Színes lesz a program, s aki gyerek, vagy annak érzi magát, szeretni fogja! Persze van nekik a Pikniken kívül is évadjuk. De mindezt elmondja az idén alakult színház igazgatója Gálvölgyi Dorka.
1st of szeptember 2017 08:29 AM Link
Kedves Piknik Látogatók! KOCSIVAL lehetetlen lesz megközelíteni a Pikniket holnap. Javasoljuk a közösségi közlekedés számotokra legközelebbi járatait! Lehet sétálni is, aki nem jön messziről, vagy taxi is van, de nem olcsó. Szóval BKK! Bringa vagy roller elvben működik, de lehet gond, mert nem fogod tudni hová letenni! Holnap Piknik, Mindenkit várunk!
Message image
1st of szeptember 2017 07:26 AM Link
Kedves Mindnyájan! Ezekben a percekben zárjuk a holnapi Piknik területét. Kérünk mindenkit - kerülje el ezt a szakaszt, ill. hadd ne kelljen senki autóját elvititeni, kérjük aki még ott áll, szaladjn le, s parkoljon át! És ossztáok meg ezt a hírt, legyetek szívesek!!!!! KÖSZÖNETTEL! S várunk holnap Mindenkit szeretettel!!
Message image