A helyfoglalás módja

Kedves Barátunk!

 

Egyesületünk tizedszer rendezi meg idén civil kulturális seregszemléjét, Újlipótvárosban, a Pozsonyi Pikniket. Az idei Pikniken ezúttal is az Újpesti rakparton, a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig látjuk vendégül egymást.

 

A 10. Pozsonyi Piknik időpontja: 2018. szeptember 1., szombat 10.00-21.00

Helyszínek:  A Jászai Mari térnél, háttal a hídnak áll majd a nagyobb produkciókra  alkalmas Rakpart  színpad (10.00-21.00), míg a Szent István park keleti oldalán a Parkszínpad kínál kamara produkciókat.   (10.00-20.00).

 

Ne feledje: a Piknik főutcája, amely ezúttal is az Újpesti rakpart, most még hosszúnak tűnik, de minél tovább vár a jelentkezéssel, annál kisebb lesz a választék!

 

Az utcák tematikusak:

 

A pozíció kiválasztása előtt kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pikniken nemcsak az Újpesti rakparton, hanem több keresztutcában is foglalhat helyet (lásd a mellékelt térképet). Fontos tudnia, hogy ezek úgynevezett tematikus utcák, amelyek meghatározzák az oda kitelepülni szándékozók körét.

 

  • Katona József utca: vendéglátás, csak hidegkonyha! (3x3m és 6×3 m helyek)
  • Radnóti Miklós utca: Gyerekpiknik (3x3m és 6x3m helyek);
  • a Szent István park keleti oldala: színházak (3x3m helyek)
  • Balzac utca: színházak (2x2m helyek)
  • az Újpesti rakpart nagyszínpada előtt: exkluzív italok és street food (3x3m helyek)
  • Újpesti rakpart támfal: média szervezetek, civil szervezetek, promóciós tevékenységet folytató partnerek,.(3x3m és 2x2m helyek)
  • Újpesti rakpart középső sáv: kereskedelmi tevékenységet folytató partnerek (2×2 m helyek), a Radnóti Miklós utca és a Szent István park között gasztro partnerek, melegkonyha! (6x3m helyek)
  • Újpesti rakpart belső sáv: könyv – és folyóirat, kézművesség, képző- és iparművészet – és ipari termékek (3×3 m helyek)

 

 

A kitelepülés feltételei és módja:

Az idei évben is pozsonyipiknik.hu weboldalon:

http://pozsonyipiknik.hu/regisztracio

Regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelentkezni  a rendezvényre. Fontos, hogy minden kért adatot írjanak be, kitölteni, a rendszer csak ekkor tudja elfogadni a jelentkezést. Felhívjuk figyelmüket, hogy a honlapon szereplő árajánlat tájékoztató jellegű, a tényleges árat e-mailes visszaigazolásunkban küldjük a szabad pozíciók megjelölésével együtt! Az utcák, utca-részek tematikus jellege miatt kérjük, hogy pontosan jelöljék meg az űrlapon tevékenységük pontos  körét.

Jelentkezést sem e-mailben sem telefonon nem áll módunkban elfogadni!

Jelentkezés vége:

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2018. július 15-én éjfélkor a rendszer lezár, ezután már nem lesz lehetőségük a jelentkezésre! Kérjük, mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat!

A jelentkezést követő 5 munkanapon belül munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot, ekkor egyeztetjük a végső kitelepülési árat, , a  foglalt pozíciót, a szerződéskötés részleteit és a és számlázást.

 

A teljes összeg végső befizetésének határideje: 2018. július 15.